städhjälp Stockholm & Uppsala

Vill du anlita oss? Kontakta oss på info@aspab.se eller 08 – 562 267 00

Städning Företag

Vi erbjuder städning åt företag inom flera olika områden i Stockholm och Uppsala. Vi utför städuppdrag åt stora som små företag, våra tjänster är allt ifrån städning av kontorslokaler till städning av djursjukhus & djurkliniker som är vår specialitet, där det ställs väldigt höga krav på att det skall vara kliniskt rent.

Byggstädning

Aktiv Servicepartner utför byggstädning efter renoveringar av företag och fastigheter. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för ditt objekt. Aktiv Servicepartner städar åt flera företag inom byggbranschen. Vi har lärt oss hur viktigt det är för kunden att bemötas av renlighet efter en ombyggnation.

Städning Fastigheter

Aktiv Servicepartner utför städning åt Bostadsrättsföreningar samt i hyresfastigheter. Vi finns i Stockholm och Uppsala. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för just ditt objekt. Aktiv Servicepartner städar både mindre och större fastigheter. Oavsett storlek på er fastighet så lämnar vi alltid garanti på utförd städning

Städning Trapphus

Aktiv Servicepartner har lång erfarenhet av städning i trapphus i både hyresrätter samt bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert, så kan vi berätta mer för dig och anpassa vår städning efter era behov.

024 - MoversCreated with Sketch.

Flyttstädning

Det ställs stora krav på en flyttstädning, med Aktiv Servicepartner behöver du inte oroa dig för att städningen av ert gamla kontor blir underkänd, eller att flytta in i ert nya kontor och upptäcka att det är smutsigt, eftersom den tidigare hyresgästen inte gjorde sin flyttstädning ordentligt. Vår trygghetsgaranti innebär att du som kund alltid godkänner att arbetet är utfört till fullbelåtenhet. Vi åtgärdar eventuella brister omgående utan extra kostnad för er. Kontakta oss för mer information om flyttstädning, priser och vad mer vi kan hjälpa dig med.

Grovstädning

Aktiv Servicepartner har lång erfarenhet av grovstädning och arbetar med varierande projekt hos stora och mindre företag. Vi utför även det mesta inom grovstädning, avtäckning, fönsterputs och slutstädning i etapper. För oss som städföretag känns det roligt när alla känner sig välkomna vid inflyttningen. Efter en renovering behövs oftast en grovstädning eller finstädning, allt beroende på objektet.

Städning Sjukhus

Aktiv Servicepartner följer de riktlinjer som krävs vid städning på Sjukhus. Aktiv Servicepartner innehar både Pryl och SRY certikfikat som säkerställer kvaliteten på den städning vi utför åt er.

Städning Veterinär

Vi följer Sveriges veterinärförbundets riktlinjer för städning inom smådjurssjukvården. Aktiv Servicepartner har lång erfarenhet av att städa hos veterinärer och djursjukhus.

  • Välj datum för städning

    Du kan antingen välja datum i vårt kontakformulär under fliken "Hem" eller maila/ ringa oss.

  • Ange dina kontaktuppgifter

  • Vi återkommer till dig med en bekräftelse

  • Städningen sker på bokat datum

Aktiv Servicepartner i Skandinavien AB

Org-nr: 556810-1835

Integritetspolicy

Kontakta Oss

info@aspab.se

08-562 267 00

Fartygsgatan 18 

120 70 Stockholm

Följ oss

© Copyright 2021, Aktiv Servicepartner